William

Hej jag heter William!

Jag är 11 år och bor i Vemdalen. Jag har två bröder som jag är trilling med, en syster och en storebror. Mina föräldrar är skilda, de har varit skilda i två år men de är goda vänner och har aldrig bråkat med varandra. Jag har bott i Stockholm i åtta år och jag har gått på tre skolor i mitt liv.

Mina intressen är fotboll och skidor. Jag trivs där jag bor och har värdens bästa lärare och har  bra vänner.

Ha det bra!

/ William

Värdens bästa dag.

I går var vi i Östersund på vi i femman. Vi åkte mini Bussar till Östersund det var roligt men vi gick inte till vi i femman på direkten vi var på ÖFK arenan det var roligt för vi träffade några spelare i ÖFK jag fick autograf av några spelare.Sen gick vi och åt på BBQ det var got.Sedan gick vi till radio huset där vi i femman ligger vi  fick en rund tur i huset det var inte så roligt sedan gick vi till studion och hade vi i femman vi förlorade mot Fjällängsskolan i Östersund med 2 poäng men det var roligt ändå roligt att vara med i vi i femman. Fortsättning följer…..

Friluftsdag på Björnrike

Den 7 februari hade vi friluftsdag på Björnrike. Vi åkte skidor och det var två klasser 5 och 6 som åkte skidor Vi var typ 33 stycken vi var 17 i 5 och 16 i 6.Vi åkte skidor i 7 timmar typ från klockan 8 till klockan 13,30. Vi åkte Snöpendeln till Björnrike. Jag åkte med Gustav och Oskar först sen fick jag hjälpa en kille som heter Zeid och han hade aldrig åkt skidor förut så jag var typ skidlärare halva dagen. Sen åkte jag med Arvid Vilgot Oliver och Milton tills dagen var slut.Det var en bra dag jag vill göra det igen .