Uppgifter v 49

Hej!

Veckans uppgifter till Vargbröder ser ut så här:

Måndag 5/12. Läs kapitel 20

• Heta stolen – en elev får vara en av huvudpersonerna (Torak, Renn, Ulv, Hord, Fa). Övriga elever ställer frågor om personen.
  • Fyll i Berättaransiktet

Tisdag 6/12. Läs kapitel 21

• Fortsätt fylla i ditt Berättaransikte, tidslinjen.

Onsdag 7/12. Läs kapitel 22

• Vad hände när Renn blev skadad?
  • Beskriv hur Saeunn gick tillväga när hon skulle fånga sjuka själar som lockats bort av demoner ?
  • Beskriv hur du tror att det ser ut när de springer genom bokskogen, färger, moln, natur.

Torsdag 8/12. Läs kapitel 23

• Varför är Renn och Torak tvungna att vara tysta, vad är det de är rädda för?
  • De tycker att det är omöjligt att röra sig tyst fast det är snö, varför går det ändå inte att smyga fram?
  • När du läst sista meningen på kapitlet, föreställ dig att du är Renn eller Torak, beskriv din känsla då just i det ögonblicket.

Fredag 9/12. Läs kapitel 24

Lycka Till!