Oskar S

Hej!

Jag heter Oskar och är 11 år och bor i Vemdalen och är galen i bilar.

På sommaren brukar jag åka cross och cykla och älskar att vara ute i skogen.

På vintern åker jag skoter och skidor.

I min familj är vi mamma Annelie och pappa Fredrik och lillasyster Thea och jag.

21-11/2017

När jag blir stor vill jag ha ett eget byggföretag och  bo kvar i Vemdalen.

När jag blir stor vill jag ha mopedbil för epa går bra i 30km och mopedbil går i 45km

24-1/2018

Igår var jag med i ”Vi i femman”. När vi kom in var det riktigt mycket folk och vi blev lite sena. Det var jämt  till slutet av tävlingen men dom andra van med 2 poäng. Det var riktigt roligt att tävla men det var väldigt nervöst.

Fast vi förlorade så hade  vi en riktigt rolig dag. Vi fick träffa ÖFK  och gå runt i arenan det var riktigt stort och ute var det mycket snö på planen. Och vi fick gå och kolla där dom äter frukost och andra måltider. Vi gick till BBQ garden och år middag sedan tävlade vi– fortsättning följer..

9/2-2018

I onsdags hade vi friluftsdag med 6:an och åkte skidor på Björnriket

Från början åkte jag Wiliam Gustav och Oliver men sedan åkte jag och Wiliam det var jette roligt. När vi hade åkt en stund åkte vi ner till  värmestugan och år lunch sedan åkte vi inte så mycket mer. När jag tåg en liten tur så var det någon som inte kunde gå och hade en kälke med fyra skidor och man kunde  åka lift med den.vi åkte upp och ner med snöpendeln och det var klart väder.

harry potter

Jag tyckte att boken var bra och spännande och vill se filmen och vill höra någon mer Harry potter bok.  Harry är en väldigt nyfiken pojke och oförsiktig och råkar alltidt ut för något äventyr. Harry har ett er i pannan och ett par trasiga glasögon och är snäll som person.

Det är jättemycket bilder i boken och det är bra för då får man se hur det ser ut.