Louise

År 2018, 23/1

Hej!  Jag heter Louise och jag är 11 år gammal men fyller 12 i augusti, Vi är 6 stycken i familjen och har 3 hundar och 3 katter.

Min dag vi i femman

Vi fick åka till ÖFK och vi fick träffa fotbollsspelarna och ta kort med dom det va jätte kul så skulle vi åka och äta mat vid typ en Kina restaurang eller vad det en heter jag fick äta sushi och FY VAD ÄCKLIGT DET VA! men annars vad maten god om man inte räknar med sushin så skulle vi åka till vi i femman men först skulle jag gå på toan när jag va klar där inne så skulle ja gå ut men jag fick inte upp låset men till slut fick jag upp låset men när jag kom ut så va klassen borta! Så jag gick och satte på mig ytterkläderna och gick till en kille som jobbade där och frågade vart dom andra gick så sa han att dom hade gått ut mot utgången och när jag kom ut så  kom dom andra DOM LIKSOM GLÖMDE MIG! Så vi började gå till bilen och så åkte vi till Vi I Femman och motståndarna hade tydligen väntat i 3 timmar! Men så satt vi där man ska göra ni vet där som man sitter när man är publik så Oskar S och Tilde gick till sina sittplatser för att säga vad kanske svaret är. Vi låg lika men sista frågan så förlorade vi och det va jätte många som hörde att killen viskade till tjejen i andra laget när dom satt i buren! Så efter Vi I Femman så va jag jätte trött när vi skulle åka hem så skulle vi tydligen stanna vid svenskavik och då kom Oskar M och satt sig i bilen men när han gjorde det så  FJÄRTADE HAN och då började jag skratta som bara den! Det vart som en slags fest på vägen hem efter som Oskar satt på musik och jag  började dansade i bilen det va en väldigt rolig bilresa hem! Ps jag skrattade hela resan hem typ iallafall till jag kom hem!

Hellu!

Min Friluftsdag började med att 5:An skulle få åka före till Björnriket och 4 den klassen jag går i  fick stanna kvar på skolan tills bussen kom tillbaka efter som den första bussen vart full. Men iallafall när vi hade kommit till Björnriket så skulle jag börja åka skidor men jag kände att jag måste börja med nåt lätt eftersom det kändes som om det va 100 år sedan jag åkte skidor så jag följde med dom andra och det visade sig att det va den MINSTA BAKEN I VÄRDEN och det va också tråkig efter som jag vill ha lite vart när jag ska åka så vi började åka i en lite högre backe. jag åkte i princip 10 ånger som jag kommer ihåg. Jag åkte 1 gång med några och så trodde jag att vi skulle åka….raka……vägen…..ner men nej vi skulle tydligen åka 2 gånger till och jag kan säga att när jag väl kom ner så gjorde det så ont i mitt ansikte för att det va rätt så kalt den dagen mina fingrar frös också så ja men så tror jag att vi skulle äta snart då och vi åt PANNKAKOR xD. Vilken lyx va.